Стартували тести нової вакцини проти гарячки Ебола

Стартували тести нової вакцини проти гарячки Ебола

06.09.14 09:18 0 692
У США починаються перші експерименти з вакциною проти вірусу Ебола. Перша фаза випробувань визначить, наскільки вакцина є безпечною і чи здатна викликати адекватну імунну відповідь.

Про це повідомляє Zee News.

Розробники вакцини – Національний інститут алергії та інфекційних захворювань і фармацевтичний гігант GlaxoSmithKline. Вони залучили до роботи 20 здорових добровольців 18-50 років.

На немає підтверджених ліків чи вакцини від вірусу Ебола. Відомий засіб Zmapp, як було доведено, допомагає мавпам вижити. Але його безпека і властивості для людей не оцінювалися.

За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, поточний спалах Ебола може нараховувати приблизно 20 тисяч потерпілих. Вірус поширюється через слиз, слину, сперму та інші біологічні рідини. Контролювати його, як свідчить практика, дуже складно.

var __nc_widgets = __nc_widgets || []; var __nc_j = __nc_j || null; __nc_widgets.push(['7DEF-84AE-EDF6-50C8-1XHvdy', 'zik.ua', 'recommendation', 1, 1, 0, 'ua']); (function() { var __nc = document.createElement('script'); __nc.type = 'text/javascript'; __nc.async = true; __nc.id = 'Nextclick_Manager'; __nc.src = 'http://nextclick.com.ua/widget/widget.recommendation.1.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(__nc, s); })();

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі вчитимуть ...
Наступна новина: На Волині у ДТП постраждало ...

КОМЕНТАРІ