На Житомирщині працює 702 дошкільних навчальних заклади

На Житомирщині працює 702 дошкільних навчальних заклади

06.09.14 15:22 0 692
«Останні роки громада області активно працювала над збереженням та розвитком дошкільного виховання та навчання. На працює 702 дошкільних навчальних заклади», - розповідає начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Олександр Пастовенський.

За словами посадовця, дошкільним вихованням та навчанням у садках охоплено 91% дітей віком від 3 до 6 років, а всіма видами дошкільної освіти – 99,4%.

Олександр Пастовенський зазначає, що за останні чотири роки держава виділила 55 млн. грн. виключно на відновлення садків. Близько 80 млн. грн. було спрямовано на ці цілі з бюджетів обласної, районних та міських рад.

«Ціла толока по області відбувалася у напрямку відновлення дитячих садочків, долучалися батьки і громада. За 4 роки відновили 180 дошкільних закладів. І за цими показниками Житомирщина була постійно в лідерах і по кількості відновлених садків, і по відсотку охоплення дітей дошкільною освітою», - наголошує Олександр Пастовенський.

Посадовець акцентує увагу на тому, що цю роботу не можна припиняти, ми не повинні втратити жодного дитячого садка, адже так довго йшли до відновлення мережі дошкільних закладів.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі у Збаражі ...

КОМЕНТАРІ