В Чернігівській області в черговий раз причиною пожежі послужили дитячі пустощі з вогнем

В Чернігівській області в черговий раз причиною пожежі послужили дитячі пустощі з вогнем

06.09.14 09:55 0 661
04 вересня о 14:50 до Служби порятунку "101" у Корюківському районі надійшло повідомлення про пожежу в одному з приватних господарств у с. Савинки. До місця пригоди оперативно прибув пожежно-рятувальний підрозділ з райцентру. На момент їх прибуття полум’ям було охоплено дві копни сіна і вогонь вже встиг перекинутися на навіс сіносховища. Завдяки злагодженим та професійним діям пожежу о 15:55 локалізували, а 18:20 остаточно ліквідували.

В ході її гасіння врятовано поруч розташований житловий будинок та матеріальних цінностей загальною вартістю понад 30 тис. грн.

Причиною пожежі послужили дитячі пустощі з

вогнем 6-річного сина господарки.Хлопчик, залишений без належного нагляду дорослих, знайшов на подвір'ї запальничку та бавився з нею біля сіна. На щастя дитина не постраждала. Вогнем знищено навіс для грубих кормів та 7 т сіна.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються з проханням до батьків: не залишайте дітей без нагляду, контролюйте їх розваги та виховуйте навички культури безпечної поведінки, зберігайте сірники та запальнички в недоступних для них місцях. Пам'ятайте, що життя ваших дітей залежить лише від Вас самих!

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: У Львові представляють ...

КОМЕНТАРІ