Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, у салоні якого знаходилася зброя

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, у салоні якого знаходилася зброя

06.09.14 16:07 0 681
На Рівненщині триває операція «Зброя та вибухівка». У рамках вказаних заходів інспекторами ДАІ з обслуговування Березнівського району підпорядкованого УМВС України в Рівненській області був затриманий автомобіль марки «ВАЗ», водій якого перевозив дві одиниці зброї.

3 вересня, близько 16 години, під час нагляду за дорожнім рухом у місті Березне по вулиці Теклівській працівники ДАІ зупинили автомобіль «ВАЗ». За кермом легковика перебував 33-річний місцевий житель. Під час спілкування з водієм правоохоронці запідозрили, що чоловік ймовірно знаходиться у стані алкогольного сп’яніння. У присутності двох свідків працівники ДАІ освідчили даного водія. 2,47 проміле зафіксував прилад «Драгер».

Крім того, у водія «ВАЗа» були відсутні документи на право керування автомобілем відповідної категорії.

- На даного громадянина нами було складено два адміністративних протоколи за статтею 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані спяніння) та ч.2 статті 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким ТЗ), - повідомив начальник ВДАІ з обслуговування Березнівського району підпорядкованого УМВС майор міліції Олександр Богатирьов.

Під час поверхневого огляду речей в салоні даного автомобіля інспектори ДАІ помітили дві одиниці зброї, а саме пістолет системи «Наган» з написом VIPER та пістолет ПМ 49.

Пізніше водій «ВАЗівки» пояснив працівникам Державтоінспекції, що перевозив зброю для самозахисту.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу. Зброю вилучено та направлено в НДЕКЦ для перевірки.

Відомості по даному факту внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Прес-служба УДАІ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ