Міліціонери встановлюють обставини стрілянини на автодорозі Київ-Чоп

Міліціонери встановлюють обставини стрілянини на автодорозі Київ-Чоп

06.09.14 10:33 0 750
Поблизу селища Бабин Гощанського району, 51-річний Михайло зі Здолбунова, влаштував стрілянину. Троє потерпілих з вогнепальними пораненнями доставлені в Рівненську центральну клінічну лікарню.

Вчора близько 17 години три автомобілі зупинилися на узбіччі дороги, щоб вирішити конфлікт, який виник між водіями з приводу порушення Правил дорожнього руху. В ході суперечки Михайло, який керував автомобілем «Мерседес Е220» дістав пістолет та почав стріляти в бік водіїв та пасажирів «Фольксваген Т-5» і «ДАФ». Пасажири «Фольксваген Т-5» отримали вогнепальні поранення. — 42-річний Вадим з Новоград-Волинська отримав наскрізне поранення правої ноги та поверхневе поранення лівої гомілки, а його земляку — 49-річному Василю куля влучила в живіт. Стан його тяжкий. При цьому сам Михайло отримав вогнепальне поранення правого стегна.

На місці події міліціонери виявили гільзи від стрілецької зброї та сліди крові. Вилучені докази направлені на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України в Рівненській області.

Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство вчинене із застосуванням вогнепальної зброї). Міліціонерами проведені всі необхідні першочергові процесуальні дії. У зв’язку з тим, що один з учасників події має причетність до правоохоронних органів, матеріали кримінального провадження скеровані до органів прокуратури.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ