У Рівненській області на екскурсію до рятувальників завітали школярі початкових класів

У Рівненській області на екскурсію до рятувальників завітали школярі початкових класів

06.09.14 09:44 0 694
5 вересня майже 50 учнів 1-3 класів 3-ї селищної школи та гімназії разом зі своїми наставниками завітали у гості до місцевих рятувальників. Екскурсійні заходи для них проходили на базі 10-ї державної пожежно-рятувальної частини районного центру. Працівники Держслужби з НС розповіли дітям про небезпеку, яку несе в собі вогонь, та нагадали школярам основні правила пожежної безпеки, яких потрібно неухильно дотримуватися вдома.

А щоб учням було цікавіше, рятувальники ознайомили малечу з пожежно-технічним обладнанням і спорядженням вогнеборця та здійснили показові виступи перед ними. На завершення заходу усім присутнім роздали спеціально розроблені інформаційні листівки та тематичні пам’ятки профілактичного змісту. Також бійці Служби порятунку відповіли на запитання малечі та розповіли цікаві історії з життя оперативно-рятувальної служби.

В Головному управлінні ДСНС України у Рівненській області вважають, що проведення роз’яснювальної роботи серед школярів початкових класів у майбутньому знизить кількість травмувань та загибелі дітей під час виникнення різного роду надзвичайних ситуацій чи пожеж, та дозволить виховати у них культуру безпечної поведінки.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцька ОДПІ: яка дата ...
Наступна новина: Тернопільська область: за ...

КОМЕНТАРІ