У Рівненській області правоохоронці сіли за парти

У Рівненській області правоохоронці сіли за парти

06.09.14 12:00 0 728
Щоосені у співробітників міліції розпочинається новий навчальний рік. Гасло: «Вчитися ніколи не пізно», – актуальне завжди. Цей день у всіх працівників міліції особливий. Він нагадує кожному, що без постійного та всебічного оволодіння знаннями – неможливе становлення особистості ні у кожної конкретно взятої людини, ані у держави в цілому.

— Нещодавно всі працівники міліції Рівненщини брали участь в заходах приурочених Дню знань в загальноосвітніх школах та підшефних інтернатних закладах області, — звернувся до присутніх перший заступник начальника УМВС — начальник слідчого управління, підполковник міліції Іван Лішневець. — А ми самі розпочинаємо навчання. Адже саме тепер якісна професійна підготовка співробітників органів внутрішніх справ набула непересічного значення для забезпечення законності та охорони громадського порядку в державі. Нехай у ваших серцях не буде місця розчаруванню та байдужості. Вірте у власні сили, утверджуйтесь у житті та професійному рості.

Привітав з першим навчальним заняттям правоохоронців і голова профспілки атестованих працівників ОВС Олександр Бойко.

— Здобуття знань – це рух вперед. Профспілка буде вам допомагати і всіляко сприяти навчанню, щоб здобуті вами знання допомагали у вашій повсякденній роботі — змінювати світ на краще.

Начальник професійної підготовки Ігор Федорчук ознайомив присутніх з планом навчальної роботи на поточний навчальний рік та провів перший урок.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львову «представили» ...
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ