У Рівненській області привітали підприємців з професійним святом

У Рівненській області привітали підприємців з професійним святом

06.09.14 17:00 0 739
У першу неділю вересня відзначається День підприємця. В Україні підприємницька діяльність є шанованою, але разом з тим ризикованою, враховуючи нелегкі умови сьогодення. Тільки сильні, енергійні, цілеспрямовані люди здатні відкрити свій власний бізнес та домогтися його розвитку.

Рівненський міський центр зайнятості не став осторонь відзначення свята та організував та провів низку заходів, приурочених до Дня підприємця. 2 вересня відбувся семінар “Від бізнес ідеї – до власної справи”, на якому потенційні підприємці мали змогу ознайомитися з психологічними аспектами започаткування та ведення власного бізнесу. Фахівці центру зайнятості для підприємців провели інформаційний захід, на якому висвітлювалися питання працевлаштування громадян шляхом компенсації єдиного внеску та інші напрямки співпраці.

До підприємців, які плідно співпрацюють з центром зайнятості з питань працевлаштування незайнятого населення та створення нових робочих місць, зі словами вдячності за нелегку працю та побажаннями успіхів у розвитку бізнесу звернулася заступник директора МРЦ Світлана Ротар на зустрічі, яка відбулася четвертого вересня. Десять роботодавців були запрошені в центр зайнятості, де обговорили і проблемні питання, і будували плани на майбутню співпрацю. Підприємці, в свою чергу, дякували фахівцям служби зайнятості за їх уважність, оперативність, професійність.

Усі ми маємо розуміти, що плідна співпраця - запорука успіху, і спільними зусиллями можна здолати всілякі труднощі та перешкоди.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Луцьке підприємство ...

КОМЕНТАРІ