Працівники ДАІ Рівненщини завжди готові прийти на допомогу

Працівники ДАІ Рівненщини завжди готові прийти на допомогу

06.09.14 08:54 0 739
Інспектори ДАІ області допомогли розшукати чоловіка, який рахувався безвісти зниклим.

3 вересня поточного року під час несення служби в смт Клевань Рівненського району до працівників ВДАІ з обслуговування Рівненського району звернулася жінка. Під час спілкування з правоохоронцям вона розповіла про своє лихо і просила допомоги. Річ у тім, що в неї зник син.

? прокинулась вчора вранці, а сина вдома вже нема. Відразу кинулись на пошуки, але оскільки це трапилось вночі, то ніхто не бачив у якому напрямку зник Юрій, ? розповідає в розпачі мама зниклого хлопця. І додає, що він йде з дому вже не вперше.

Зі слів громадянки інспекторам ДАІ стало відомо, що чоловіку 33 роки і він мешканець одного з сіл Волинської області. Також хлопець хворий, має психічні відхилення, що можливо і стало причиною зникнення. Мама хлопця показала працівникам ДАІ фотокартку сина і просила допомогти у пошуку зниклого.

Працівники Державтоінспекції області не могли залишитись байдужими до даної ситуації, адже жінка була в розпачі.

? розпочати пошуки чоловіка вирішили з медичних закладів. Зателефонували в декілька районних лікарень, ? каже начальник ВДАІ з обслуговування Рівненського району Андрій Ткачук. ? У селі Дядьковичі Рівненського району в приймальному відділенні нам повідомили, що 2 вересня до них в лікарню потрапив чоловік, який по опису був схожий на розшукуваного. Лікарям чоловік розповів, що він нібито з Полтавщини, також сказав, що він сирота, ? додає капітан міліції.

Працівники ДАІ разом з батьками відразу направились в даний медичний заклад. Приїхавши на місце, жінка впізнала зниклого сина, хлопець перебував в неврологічному відділенні лікарні. Радості матері не було меж.

Зі словами вдячності звернулася жінка до правоохоронців і подякувала працівникам Державтоінспекції за оперативність, професійність та небайдужість до чужого горя.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ