В ОБСЄ закликають припинити викрадення журналістів на Сході України

В ОБСЄ закликають припинити викрадення журналістів на Сході України

06.09.14 08:03 0 669
В Організації з безпеки і співпраці в Європі назвали неприйнятними напади на працівників засобів інформації, які висвітлюють конфлікт на Сході України. Такі напади й викрадення мають припинитися негайно, заявила представник ОБСЄ у справах свободи засобів інформації Дуня Міятович. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

За її словами, однією з головних загроз для журналістів на Сході України залишаються викрадення. «Це жахлива практика, що різко обмежує діяльність незалежних засобів інформації, і вона неприпустима», – наголосила Міятович.

Цього разу в її заяві наведено кілька нових викрадень журналістів українських засобів інформації, яких викрали збройні проросійські сепаратисти. Як наголосила представник ОБСЄ, вона далі пильно стежитиме за цими й іншими випадками затримань журналістів, доки всіх затриманих не відпустять.

У попередніх заявах на цю ж тему в ОБСЄ кілька разів критикували й дії української сторони, коли вона затримувала російських журналістів – головно тих, які висвітлювали дії сепаратистів проти українських військ.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Цінова ситуація на ...
Наступна новина: Коробчук-старший: «Під ...

КОМЕНТАРІ