На Тернопіллі у Чортківському районі провели в останню путь Дениса Громова

На Тернопіллі у Чортківському районі провели в останню путь Дениса Громова

06.09.14 11:19 0 687
5 вересня провели в останню путь загиблого у Великоновосілківському районі Донецької області Дениса Громова. Боєць з села Росохач, Чортківського району. На схід 27-річний чоловік пішов добровольцем 4 місяці тому. Служив старшим оператором гранатометника, бійцем 3-го батальйону 51-ї механізованої бригади артилерійського самохідного дивізіону.

Нещодавно доброволець приїжджав до дому, у відпустці пробув 10 днів, та знову повернувся на Схід. Загинув Денис Громов 31 серпня внаслідок важкого поранення. Бійця прооперували, однак до ранку його серце перестало битися.

Панахида за загиблим воїном відбулась у Катедральному соборі Верховних апостолів Петра і Павла у Чорткові. Вздовж вулиці Незалежності до під’їзду церкви велика кількість молоді, студентів педагогічного та медичного коледжів організували живий ланцюг, щоб зустріти тіло героя, якого привезли із зони АТО. Разом з представниками духовенства, влади, небайдужої громади присутні помолились за душу покійного.

У рідному селі Дениса Громова проводжали в останню путь рідні та односельці. Віддати шану Герою приїхали з навколишніх сіл, Чортківського і сусідніх районів, та з Тернополя.

Денис Громов не словами і крилатими гаслами, а власним життям довів, що любить свою Батьківщину.

Слава Герою, який віддав своє життя за Україну!

Слава Україні!

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ