Кожен український військовослужбовець має змогу відчути тепло дитячих сердець

Кожен український військовослужбовець має змогу відчути тепло дитячих сердець

06.09.14 14:29 0 685
За підтримки голови Козівської районної державної адміністрації свободівця Олександра Лазарчука у районі проходить акція "Напиши листа солдату". Метою акції є підняття бойового й патріотичного духу й моральна підтримка українських військових. Учасники прагнуть нагадати своїм героям, що за них уболівають, люблять, ними переймаються, за них хвилюються і чекають вдома.

Усі охочі можуть висловити слова подяки, міркування і побажання військовослужбовцям, котрі захищають нашу незалежність на Сході України. Листі, написані дитиною, підіймають бойових дух нашим солдатам, заспокоюють їх. Діти радо сприйняли ідею такої акції, намагаючись втілити творчі задуми у життя. Малеча вклала у конверти свої малюнки, на яких зображено рідний дім, яскраве сонце, блакитне небо, пишні різнобарвні квіти і привітних тварин.

"Наш народ дуже патріотичний, сміливий, дружній і люблячий. У кожному реченні відчувається любов, тепло і підтримка військовослужбовцям, які захищають нас від ворогів. Ми повинні пишатися талановитими дітьми, адже вони наступне українське покоління, майбутнє української нації. Листі, що ми збираємо, будемо відправляти не тільки на Донбас, де зараз тривають активні бойові дії, але й тим, хто зараз на інших кордонах, що поза зоною війни", – зазначив голова Козівської районної державної адміністрації свободівець Олександр Лазарчук.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ