110 вояків зведеного загону управління МВС України у Тернопільській області вирушили на схід України

110 вояків зведеного загону управління МВС України у Тернопільській області вирушили на схід України

06.09.14 16:21 0 692
Захисників України урочисто проводжали та Театральному майдані Тернополя. Вони їдуть на східні терени нашої держави на зміну своїх колегам, які несуть службу на блокпостах та у звільнених від терористів містах та селищах Донбасу.

«Ви справжні, а не «диванні» патріоти, бо взяли до рук зброю, щоб захищати Україну, свій край, домівку, свою родину та кожного з нас, – звернувся до правоохоронців голова обласної ради Василь Хомінець. – Від тернополян до вас велике прохання – повертайтеся додому живими та здоровими Героями. Нехай оберігає вас Господь у цій праведній та святій справі!».

Начальник обласного управління МВС в області Василь Облещук зазначив, що усі вояки оснащені за останніми вимогами захисту. Він також подякував обласній раді, її виконавчому апарату, усім комунальним установам, закладам та підприємствам обласної ради, які на звернення Василя Хомінця закумулювали одноденний заробіток та придбали для потреб правоохоронців необхідні речі на суму понад 210 тисяч гривень. Свій внесок у збір коштів зробив і екс-голова обласної ради, а нині народний депутат Олексій Кайда.

Тернопільські школярі вручили захисникам подарунки.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Небайдужі чернівчани ...
Наступна новина: Взимку Ювентус спробує ...

КОМЕНТАРІ