Чернівці: Ветерани Афганістану просять школи взяти шефство над родинами загиблих побратимів

Чернівці: Ветерани Афганістану просять школи взяти шефство над родинами загиблих побратимів

07.09.14 18:18 0 723
Поновити шефство шкіл над родинами вояків, які загинули в Афганістані та під час проведення АТО, з метою патріотичного виховання молоді відновити у школах кутки бойової слави, встановити на школах пам’ятні дошки колишнім учням, які загинули при виконанні військового обов’язку, було запропоновано на зустрічі міського голови Олексія Каспрука із активом міської організації Української Спілки ветеранів Афганістану.

Звернуто також увагу, що матеріальної підтримки від влади, благодійників потребують батьки загиблих воїнів, вдови померлих ветеранів-інвалідів, а окремі родини учасників бойових дій мають житлові та побутові проблеми, які потребують вирішення із допомогою громади.

Запропоновано також надавати сприяння учасникам бойових дій, які вирішили зайнятися підприємницькою діяльністю.

Позитивно оцінено бажання ветеранів афганського руху із залученням молоді в пам’ять про своїх побратимів організовувати спортивні заходи, інші акції патріотичного спрямування, які завжди будуть знаходити підтримку у міської влади.

За результатами зустрічі міський голова Олексій Каспрук дав доручення відповідним виконавчим органам міської ради щодо вирішення порушених проблем.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Стартував ...
Наступна новина: Йосиф Сліпий міг сказати ...

КОМЕНТАРІ