В Житомирській області на пожежі у приватному житловому будинку дві людини загинуло та одну вдалося врятувати

В Житомирській області на пожежі у приватному житловому будинку дві людини загинуло та одну вдалося врятувати

07.09.14 10:35 0 666
5 вересня о 17:55 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області надійшло повідомлення про пожежу у приватному житловому будинку, що розташований на одній із вулиць обласного центру. До служби порятунку "101" зателефонували стурбовані сусіди, які повідомили, що із будинку, розташованого неподалік, йде дим.

На місце події виїхали відразу два бойові розрахунки вогнеборців. По їх прибуттю з'ясувалося, що осередок займання знаходиться всередині оселі, до того ж, за словами сусідів, стало відомо, що там можуть знаходитися люди. Через сильну задимленість, потрапити до житлових кімнат було неможливо, тому рятувальникам довелося застосувати апарати на стиснутому повітрі для захисту органів дихання.

Відразу при вході у будинок, у приміщенні кухні, співробітники ДСНС виявили чоловіка, який лежав на підлозі непритомний, його відразу ж винесли на свіже повітря та передали до рук прибулих за викликом медиків. У дальній кімнаті, на дивані, були виявлені ще двоє чоловіків, живих, але у край важкому стані.

Їх також винесли на двір, та передали медикам. Після чого, вогнеборці приступили до локалізації самого загоряння. Лікарі ж, у свою чергу, проводили реанімаційні дії задля порятунку потерпілих. Трохи пізніше стало відомо, що двох чоловіків врятувати не вдалося, а одного потерпілого рятувальники допомогли лікарям транспортувати до "карети" швидкої допомоги, яка доставила його до опікового відділення обласної клінічної лікарні.

Спільними зусиллями двох пожежно-рятувальних відділень загоряння було локалізоване о 18:17, повна ж його ліквідація відбулася о 19:35. Вогонь встиг знищити диван у кімнаті, де знаходився осередок займання та частково речі домашнього вжитку, пошкодити стіни.

Фахівцями попередньо встановлено, що причиною пожежі могла стати необережність під час куріння у стані алкогольного сп'яніння власника будинку та його друзів. Наразі ж встановлюється остаточна причина виникнення вогню, а також суми збитку та врятованих матеріальних цінностей.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Бійці Нацгвардії ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ