У Львівській області розповіли як діє незаконний гральний бізнес он-лайн

У Львівській області розповіли як діє незаконний гральний бізнес он-лайн

07.09.14 11:23 0 652
На сайті Громадського проекту ТзОВ “Юридична компанія ”Закон і Захист” 5 вересня 2014 року було опубліковано статтю «Гральний бізнес-онлайн. Частина 2» з інформацією про діяльність сайтів www.azartni-igry.com.ua та www.f-slots.org, що здійснюють свою діяльність з порушенням Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні». У зазначеній публікації вказувалося, що дані сайти ніби-то хостингуються на території України.

В ході проведення перевірки зазначених у публікації сайтів, відділом боротьби з кіберзлочинністю ГУМВС України у Львівській області було отримано дані про те, що сайт www.f-slots.org знаходиться на сервері з ІР-адресою 104.28.29.20 у провайдера CloudFlare, Inc у Сполучених Штатах Америки. Однак, домене ім‘я вказаного сайту реєструвалося у сервіс-центрі Imena.UA, що знаходиться у місті Києві, по вул. Гайдара, 50.

Встановлено, що www.azartni-igry.com.ua знаходиться на сервері з ІР-адресою 91.197.128.126 у провайдера Oprator of Virtual Data Computing LLC у місті Києві по вул. Житомирській, 10/7. Домене ім‘я вказаного сайту реєструвалося у ТОВ «Центр Інтернет-імен України», що знаходиться у місті Харькові, по вул. Героїв праці, 28/2.

Сайт www.azartni-igry.com.ua є рекламним та містить посилання на сервера з ігровими скриптами, які находяться в Нідерландах та Чеській Республіці.

Окрім того, реєстратор доменного імені не несе відповідальності за зміст інформації, яку реєстрант розміщує на своєму web-вузлі чи доменних зонах.

На даний час відсутнє законодавче регулювання та технічні можливості з обмеження доступу або блокування ресурсів, що розміщуються за межами України.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами ВБК ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Співробітники ...

КОМЕНТАРІ