Бійці Нацгвардії Прикарпаття повернулись із зони АТО

Бійці Нацгвардії Прикарпаття повернулись із зони АТО

07.09.14 10:21 0 677
На території військової частини 1241 рідні, близькі та колеги зустрічали бійців, які 53 дні тому відправились в зону АТО.

Основним завданням було несення служби на блок-постах, охорона громадського порядку на звільнених від терористів території. 110 правоохоронців Нацгвардії несли службу в м. Сіверськ під Лисичанськом та с. Серебрянка під Луганськом.

Як зазначив командир роти Володимир Джула: «Хлопці мужньо виконували свій службовий обов’язок, основним завданням було припинення діяльності мілких або по одиночних груп сепаратистів, виявлення зброї чи перевезення боєприпасів на блок-постах. Головне, що всі повернулись живі та здорові. Надалі готові виконувати усі завдання, які поставить перед нами керівництво держави».

Із словами вдячності до бійців звернувся керівник міліції Прикарпаття Микола Семенишин та його заступник Ярослав Манжелей. Керівники подякували керівництву та бійцям за проявлений героїзм. Також звернулися до рідних, які цілодобово не спали і молились за бійців, аби ті повернулись живими і здоровими.

Наразі хлопці отримають відпустку, під час якої зможуть відпочити, побути з близькими та рідними. Після чого повернуться у військову частину для подальшого несення служби.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Житомирській області на ...

КОМЕНТАРІ