В Івано-Франківській області медика-службовця затримали за отримання неправомірної вигоди

В Івано-Франківській області медика-службовця затримали за отримання неправомірної вигоди

07.09.14 14:04 0 717
* Працівники тисменицького підрозділу Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС в області затримали «на гарячому» під час отримання неправомірної вигоди, а простіше – хабара, керівника одного з відділень обласного онкодиспансеру.

33-річний мешканець Івано-Франківська, що є службовою особою, зловживаючи службовим становищем, отримав від пацієнта у приміщенні свого кабінету другу частину бажаної винагороди - 1000 гривень за надання консультації та проходження обстеження. Загалом, як було встановлено правоохоронцями, сума одержаної фігурантом неправомірної вигоди становила 2400 гривень.

Наразі вирішується питання щодо оголошення медику-службовцю про підозру у вчиненні ним кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді чималої суми штрафу або ж навіть позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Крім того, законодавство позбавляє особу, яка скоїла такий злочин, права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ