Психологи Управління провели з маленькими тернополянами акцію «Подаруй солдату веселку»

Психологи Управління провели з маленькими тернополянами акцію «Подаруй солдату веселку»

08.09.14 10:46 0 611
В наш неспокійний час в Україні не залишилось жодної людини – великої чи малої, яка б не хотіла миру і спокою. Зараз кожен житель нашої країни уважно спостерігає за подіями на Сході, молить Бога про здоров’я та швидке повернення військових.

Цими вихідними в парку імені Т.Г. Шевченка психологи Управління провели акцію «Подаруй солдату веселку». За розкладеними столами декілька годин юрбились тернополяни різного віку – наймолодшій Яринці було 2,5 рочки, а вік найстаршого художника сягав 62 років. Адже до дитячої акції долучались мами, тати, бабусі – у багатьох сімʹях чоловіки та сини Тернопільщини захищають кордони нашої країни від ворога.

Діти радо погоджувались подарувати частинку свого тепла через малюнок нашим солдатам. Для того, щоб намалювати ці композиції, не потрібні ні досвід малювання, ні інші художні здібності. Нехай не всі вміли малювати веселку, але кольори прапора України знають всі без винятку малюки. Крім малюнків, діти старанно виводили слова побажання українським солдата миру, добра та мужності. Дехто з дітей просився малювати вдруге і втретє.

Акція покликана підняти моральний дух українських солдатів на передовій, нагадати їм, що Україна пам’ятає, переживає і молиться за своїх захисників. І головне – їх люблять і знають наймолодші українці: діти, братики і сестрички, знайомі і навіть незнайомі.

Крім малюнків, дівчатка однієї з шкіл Тернополя передали психологам листа, якого написали особисто для військових з проханням переслати його на передову. Вони знайшли багато теплих слів на підтримку наших героїв.

Під час акції психологи нарахували 165 дитячих малюнків.

В кінці акції діти розмалювали карту України кольорами прапора – блакитного кольору долоньки відбивались на карті вгорі, а жовтого – внизу.

Зібрані малюнки, лист та кольорову карту України передадуть уже найближчим часом нашим солдатам, які захищають Україну на сході. Військові говорять, що дитячі подарунки для них справжні обереги.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ще двоє вірних синів ...

КОМЕНТАРІ