Тернопільці провели в зону АТО нових героїв-добровольців

Тернопільці провели в зону АТО нових героїв-добровольців

08.09.14 12:39 0 915
Захисників України урочисто провели в зону АТО на Театральному майдані Тернополя. Вони відправилися на східні терени нашої держави на зміну своїм колегам, які служать на блокпостах та у звільнених від терористів містах і селищах Донбасу.

"Ви справжні, бо взяли до рук зброю, щоб захищати Україну, свій край, домівку, свою родину та кожного з нас, – зазначив, звертаючись до правоохоронців, голова обласної ради Василь Хомінець. – Від тернопільців до вас велике прохання – повертайтеся додому живими та здоровими. Нехай оберігає вас Господь у цій праведній та святій справі!"

Начальник обласного управління МВС в Тернопільській області Василь Облещук зазначив, що усі вояки оснащені за останніми вимогами захисту. Він також подякував обласній раді, її виконавчому апарату, усім комунальним установам, закладам та підприємствам обласної ради, які на звернення Василя Хомінця зібрали одноденний заробіток кожного працівника та придбали для потреб правоохоронців необхідні речі на суму понад 210 тис. грн. Свій внесок до зібраних коштів зробив і екс-голова обласної ради, а нині народний депутат-свободівець Олексій Кайда. А тернопільські школярі вручили захисникам подарунки.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Бронер за очками переміг ...

КОМЕНТАРІ