Папа Римський: я молюся за діалог в Україні

Папа Римський: я молюся за діалог в Україні

08.09.14 08:27 0 676
Папа Римський Франциск під час традиційної недільної молитви у Ватикані згадав про Україну і наголосив, що молиться за продовження діалогу між сторонами протистояння на Донбасі. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«Протягом останніх кількох днів були зроблені неабиякі кроки на шляху до перемир?я у регіонах, уражених конфліктом на сході України», – сказав понтифік під час молитви.

«Однак я почув менш втішні новини (про порушення режиму припинення вогню – ред.). Я все ж вірю, що обидві сторони конфлікту принесуть полегшення населенню і зроблять внесок у зусилля щодо тривалого миру. Я молюся, щоб розпочатий діалог і далі тривав і приніс бажаний результат», – наголосив папа Римський Франциск.

5 вересня у Мінську тристороння контактна група домовилася про режим припинення вогню. О 18:00 п?ятниці президент України Петро Порошенко віддав наказ українським збройним силам припинити вогонь. Однак у суботу, 6 вересня, пізно ввечері стало відомо про обстріл бойовиками підступів до Маріуполя Донецької області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Запорізький Металург ...
Наступна новина: У Рівненській області бійці ...

КОМЕНТАРІ