Працівники ДАІ Волині сумлінно виконують поставлені перед ними завдання у зоні проведення АТО

Працівники ДАІ Волині сумлінно виконують поставлені перед ними завдання у зоні проведення АТО

08.09.14 18:37 0 901
Наприкінці серпня виконувати обов'язок перед державою відбула чергова група волинських працівників ДАІ, адже ситуація на Сході й надалі залишається напруженою.

Наші товариші мужньо несуть службу. До їхніх обов'язків передусім належить контроль ситуації на дорогах східного регіону, супроводження колон із гуманітарним вантажем та військовою технікою, але фактично їхні функції значно ширші. Інспектори допомагають переселенцям, разом із військовими, іншими підрозділами міліції та військовослужбовцями Національної гвардії беруть участь у бойових операціях. Окрім того, міліціонери забезпечують доставку на передову продуктів харчування, медикаментів та інших необхідних речей.

– Волинські інспектори зарекомендували себе на передовій як міцна, злагоджена команда, яка виконує поставлені перед нею завдання. Ми постійно підтримуємо зв'язок із працівниками через колег, які доставляють на місце бойових дій необхідні продовольчі запаси, спорядження, воду. На жаль, заради їх безпеки телефонний зв'язок зведений до мінімуму. Я розумію хвилювання рідних та близьких, тому запевняю: у хлопців усе добре. Усі чекаємо їхнього успішного повернення, – розповів заступник начальника управління ДАІ УМВС України у Волинській області майор міліції Олександр Фесик.

До слова, працівники ДАІ, які прибули днями із зони проведення АТО, уже приступили до виконання своїх службових обов'язків на території Волині.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області МОН ...
Наступна новина: Волонтери-психологи ...

КОМЕНТАРІ