У Львівській області правоохоронці встановили особу ґвалтівника у масці

У Львівській області правоохоронці встановили особу ґвалтівника у масці

08.09.14 16:24 0 639
На Львівщині працівники міліції встановили особу ґвалтівника, котрий скоїв напад на жінку

До працівників Стрийського міського відділу міліції 4 вересня звернулась 25-річна мешканка одного з сіл району із заявою про зґвалтування. За словами заявниці, близько 18 години на пасовиську, де вона випасала корів, до неї несподівано підбіг чоловік, обличчя якого закривала чорна маска і напав на неї.

Дівчина намагалась відбиватись від нападника палицею, проте він затягнув її у кущі, зірвав одяг, затулив ракою рота та вступив у статеві відносини проти її волі. Під час ґвалтування дівчина зірвала з обличчя нападника маску і впізнала свого знайомого – 23-річного непрацюючого, раніше судимого мешканця того ж села. Зрозумівши, що жертва впізнала його, нападник утік.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група Стрийського міськвідділу міліції. Речові докази вилучено, нападника доставлено у міськвідділ міліції для подальшого скерування у медичний заклад на експертизу. Проводяться усі необхідні слідчі дії.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.152 (зґвалтування) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ