Львівянин заробляв, "допомагаючи" у виготовленні закордонних віз та у працевлаштуванні

Львівянин заробляв, "допомагаючи" у виготовленні закордонних віз та у працевлаштуванні

08.09.14 18:10 0 904
Зловмисник, котрий у шахрайський спосіб «заробив» майже 380 тисяч гривень за «допомогу» у виготовленні закордонних віз, у той самий спосіб «заробляв», допомагаючи з працевлаштуванням

До правоохоронців Галицького райвідділу міліції звернувся 33 річний львів'янин з заявою про те, що у період з червня по вересень 2013 року він передав малознайомому чоловікові грошові кошти у сумі майже 22 тисячі євро, майже 10 тисяч гривень та 750 доларів США за «допомогу» у виготовленні закордонних віз. Обіцянку зловмисник не виконав, а гроші повертати відмовився.

Проведеними слідчими діями правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 28-річний львів'янин, котрий у той самий спосіб «заробив» дев'ять тисяч гривень, пообіцявши 26-річній львів'янці допомогти влаштуватись на роботу у один з львівських університетів.

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.190 (шахрайство) КК України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк від одного до двох років, або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Українські рятувальники ...
Наступна новина: Волиняни доставили 12 тонн ...

КОМЕНТАРІ