На Львівщині зловмисник обікрав студента

На Львівщині зловмисник обікрав студента

08.09.14 16:55 0 730
Працівники Стрийського міськвідділу міліції встановили зловмисника, який пограбував неповнолітнього студента місцевого училища

Так, 1 вересня до Стрийського міського відділу міліції зі заявою звернулася 36-річна мешканка Сколівського району. Жінка повідомила, що 31 серпня на одній зі стрийських вулиць у її неповнолітнього сина невідомий молодий чоловік відібрав мобільний телефон та гаманець. Своїми діями зловмисник завдав 15-літньому студентові шкоди на загальну суму 520 гривень.

«Співробітники кримінальної міліції у справах дітей встановили зловмисника. Ним виявився 22-річний місцевий мешканець, який у минулому вже мав неприємності з Законом. Чоловік спершу попросив у хлопця телефон, мовляв, треба терміново зателефонувати, а потім вирвав з його рук гаманець, у якому були гроші в сумі 130 гривень»,- повідомив начальник Стрийського міськвідділу міліції підполковник міліції Василь Кулик.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.186 (грабіж) КК України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Досудове розслідування триває.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області,

за матеріалами Ольги Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ