Волиняни доставили 12 тонн гуманітарного вантажу для бійців Нацгвардії та українських солдат

Волиняни доставили 12 тонн гуманітарного вантажу для бійців Нацгвардії та українських солдат

08.09.14 18:16 0 807
4-5 вересня 2014 року Волинський комітет гуманітарного забезпечення війська доставив бійцям АТО, зокрема 9-му полку спецпризначення Національної гвардії України, 12 тонн необхідного гуманітарного вантажу. Вантаж супроводжував депутат Волинської облради від ВО "Свобода" Святослав Боруцький.

Напередодні, 3 вересня 2014 року, гуманітарну допомогу допомагали завантажувати священники Володимир-Волинського Собору Різдва Христового Отець Микола Удут та Ігор Бігун.

В автомобіль окрім продуктів, води, засобів гігієни та медикаментів завантажили близько 30 ящиків теплих речей, оскільки ночі вже прохолодні.

До збору продуктів для українських героїв, які захищають наш суверенітет у протистоянні з імперською Росією цього разу активно долучилися громади Старовижівського, Турійського (село Мокрець) районів, держлісгоспи та жителі Володимира-Волинського. Автомобіль для доставки надали підприємці-патріоти з Ковельського району: Микола Демчук з села Поворськ та Руслан Лисковець з села Пісочне.

Після прибуття гуманітарного вантажу у Запоріжжя, функції розподілу і доставки допомоги безпосередньо до театру бойових дій та на місце дислокації військових частин і Нацгвардії взяла на себе волонтерська служба ВО "Свобода".

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівянин заробляв, ...
Наступна новина: Йосиф Ситник привітав ...

КОМЕНТАРІ