В Закарпатській області виноградівські націоналісті відправили намети для вояків АТО

В Закарпатській області виноградівські націоналісті відправили намети для вояків АТО

08.09.14 16:49 0 754
5 вересня 2014 року Комітет з гуманітарного забезпечення війська вчергове збирав кошти на місцевому ринку. Виноградівці зібрали більше чотирьох тисяч гривень.

На надані кошти закуплено сорок сім пар резинових чобіт, позаяк починаються осінні зливи, а шкіряне взуття солдат від дощу промокає повністю. Закуплено один спальний мішок та долучено певну кількість перев'язочного матеріялу і медикаментів, два військові намети (великий та малий) та шкарпетки.

"Всі підприємці бажають нашим героям, воїнам української армії щастя, здоров'я та чим скоріш живими та неушкодженими з перемогою повернутися додому, де на них чекають сім'ї та всі українці. Всі придбані речі та медикаменти після благодійного концерту, приуроченого до 100-річчя створення першого українського Легіону Січових Стрільців в Ужгороді, буде відправлено на війну з московським окупантом. Доправляти допомогу будуть автобусом, придбаним для батальйону "Січ". Велика подяка за допомогу підприємцям малого ринку, жителям Виноградова та медпрацівникам, які долучилися до цієї благодійної справи", – розповів про роботу комітету з гуманітарного забезпечення війська керівник Виноградівської районної організації ВО "Свобода" Володимир Палінкаш, якого нещодавно на партійному з'їзді нагородили золотим значком за боротьбу з режимом Януковича на Майдані.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ