Хмельницькі мажоретки із композицією з національними прапорами перемогли на Чемпіонаті Європи та Світу

Хмельницькі мажоретки із композицією з національними прапорами перемогли на Чемпіонаті Європи та Світу

09.09.14 10:03 0 735
Народний колектив мажореток “Альфа” Хмельницького муніципального естрадно-духового оркестру ― єдина команда, яка представила Україну в Чемпіонаті Європи та Світу з мажорет-спорту, який проходив 28-31 серпня у місті Пореч (Хорватія). У чемпіонаті в Хорватії взяли участь близько 4 тисяч учасників, 97 найкращих команд із Словакії, Чехії, Угорщини, Болгарії, Італії, Боснії та Герцеговини, Хорватії, Польщі, Південно – Африканської Республіки, Сербії, Румунії, Росії та України.

Варто зазначити, що керівник колективу мажореток “Альфа” Олександр Мильніков був запрошений на Чемпіонат Європи та Світу як суддя Міжнародної категорії від України.

Мажоретки є дуже популярними в європейських країнах, ними займається велика кількість дітей та молоді, починаючи з шестирічного віку. Тож, суперниками наших дівчат були найкращі команди Європи. Колектив мажореток «Альфа» гідно представив Україну та місто Хмельницький. Щоб взяти участь у Чемпіонаті в Хорватії діти разом зі своїм керівником Олександром Мильніковим та хореографом Наталією Мильніковою проводили щоденні тренування під час літніх канікул, підготували вісімнадцять номерів, пошили яскраві костюми, які виділялися своєю вишуканістю та стилем.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ