Рятувальники Литви подарували ДСНС України обладнання для наметового містечка

Рятувальники Литви подарували ДСНС України обладнання для наметового містечка

09.09.14 10:44 0 721
Рятувальники Литви подарували ДСНС України обладнання для наметового містечка. В подальшому його можна буде використовувати як для розміщення людей зі сходу України, так і під час ліквідації надзвичайних ситуацій.

Про це повідомив голова ДСНС України Сергій Бочковський, інформує прес-служба відомства.

«У зв’язку з ситуацією на Сході Україні, в подальшому може виникнути потреба у розгортанні наметових містечок для тимчасового проживання там людей зі східних регіонів країни. Тому вже зараз ми відпрацьовує всі можливі варіанти такого розміщення за максимальної кількості внутрішньо переміщених осіб. Допомагають нам в цьому і міжнародні колеги», – сказав Сергій Бочковський.

Він розповів, що пожежно-рятувальний Департамент при Міністерстві внутрішніх справ Литовської Республіки передав до ДП «Мобільний рятувальний центр» ДСНС України базові елементи для наметового табору, що здатен розмістити до 100 осіб. У комплекті є все необхідне для оперативного розгортання табору, а саме: 10 наметів, 100 двоярусних ліжок, 100 спальних мішків, 10 термосів, 100 банок для питної води, два дизельні генератори, 10 обігрівачів для наметів, 100 ковдр, два електричні подовжувачі, шість біотуалетів.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ