У Волинській області проблемні питання 51-ої бригади - на контролі обласної влади й особисто голови облдержадміністрації

У Волинській області проблемні питання 51-ої бригади - на контролі обласної влади й особисто голови облдержадміністрації

09.09.14 14:31 0 816
“Ситуація у 51-й окремій механізованій бригаді допоки - непроста, однак формування вже знаходиться поза зоною бойових дій. Й надалі триває робота аби концентрувати бригаду та відправити військових у відпустки та на ротацію”, - повідомив на оперативній нараді голова облдержадміністрації Володимир Гунчик.

Він поінформував, що над вирішенням цього питання обласна влада працює вже упродовж тривалого часу і вже вдалося зробити чимало.

Відтак, за словами голови облдержадміністрації, вже призначено нового командира 51-ї бригади. Нині хлопців поступово відправляють додому, на реабілітацію та відпочинок.

Володимир Гунчик наголосив, що одним із головних завдань влади є створення умов, щоб військові могли швидко отримати хоча б мінімальну реабілітацію, як фізичну, так і психологічну. А також зробити все для того, щоб привести матеріально-технічну базу формування у належний стан.

З огляду на це, голова облдержадміністрації звернувся до волонтерів, громадських організацій, членів обласного оперативного штабу - максимально допомогти у цьому питанні 51-й бригаді.

Окрім того, Володимир Гунчик дав завдання підготувати відповідні пропозиції щодо покращення матеріальної бази формування, які він найближчим часом озвучить у Міністерстві оборони України.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Макаревич та Сурганова ...
Наступна новина: Олег Панькевич: Мінська ...

КОМЕНТАРІ