Луцьк: у місті розпочався Олімпійський тиждень в рамках Дня фізичної культури і спорту

Луцьк: у місті розпочався Олімпійський тиждень в рамках Дня фізичної культури і спорту

09.09.14 17:53 0 758
Відповідно до доручення Кабінету міністрів України до листа Національного олімпійського комітету України спортивні організації міста Луцька, з метою популяризації здорового способу життя, розвитку фізичної культури і спорту та олімпійського руху з 08 вересня ц.р. розпочали проведення комплексу фізкультурно-оздоровчих, спортивно-масових та інформаційно-просвітницьких заходів у рамках Всеукраїнського Олімпійського уроку та Олімпійського тижня з нагоди Дня фізичної культури та спорту.

До проведення заходів залучені дошкільні, загальноосвітні, позашкільні, вищі навчальні заклади, трудові колективи, громадські організації фізкультурно-спортивної спрямованості та міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх”.

У програмі заходів лекції, бесіди на Олімпійську тематику, олімпійський рух, виставки спеціалізованої літератури в бібліотеках навчальних закладів; зустрічі зі спортсменами-олімпійцями, тренерами, фахівцями та ветеранами фізкультурно-спортивного руху.

Також планується проведення конкурсів малюнків, плакатів, фотогазет, що популяризують принципи олімпізму, досягнення кращих спортсменів навчальних закладів і спортивних організацій нашого міста.

Упродовж 8-14 вересня ц.р. будуть проведені “Олімпійські уроки”, уроки фізкультурно-оздоровчого спрямування в дошкільних, в загальноосвітніх навчальних закладах за участю видатних спортсменів міста і області.

11 вересня о 14.30 год. на новозбудованому майданчику зі штучним покриттям ЗОШ № 11, який облаштований Благодійним фондом «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк», відбудеться відкритий загальноміський “Олімпійський урок” за участю загальноосвітніх навчальних закладів №№ 11, 21, 25.

Любителів спорту та здорового способу життя запрошуємо у суботу, 13 вересня, на фестиваль спорту, присвячений Дню фізичної культури і спорту, який розпочнеться на стадіоні СНУ імені Лесі Українки (вул.Ярощука, 30). У програмі фестивалю, який розпочнеться о 10.00 годині, нагородження активістів галузі, кращих спортсменів міста; показові виступи, легкоатлетичні змагання за участю учнів ЗНЗ, ВНЗ; турнір зі швидких шахів та шашок, а також змагання з волейболу, баскетболу і футболу між командами ВНЗ нашого міста.

По закінченні фестивалю, о 14.00 годині, любителі футболу та всі охочі матимуть змогу переглянути футбольні матчі чотирнадцятого туру чемпіонату міста з футболу серед аматорських команд.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Петро Колодій: "Росія ...

КОМЕНТАРІ