Луцьк: володимир Гунчик подякував Миколі Романюку за відремонтовані дороги у місті

Луцьк: володимир Гунчик подякував Миколі Романюку за відремонтовані дороги у місті

09.09.14 17:18 0 740
Відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика (у режимі відеоселектору) з керівниками структурних підрозділів обласної державної адміністрації, керівниками окремих підприємств, установ і організацій області, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. У відеоселекторній нараді брали участь міський голова Микола Романюк, його заступники Лариса Соколовська та Тарас Яковлев, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич.

На оперативній нараді Володимир Гунчик поінформував про свою поїздку до Києва, де брав участь у нараді щодо вирішення проблем забезпечення газом в осінньо-зимовий період, яку провів Міністр енергетики та вугільної промисловості України Юрій Продан. Голова облдержадміністрації повідомив, що у вересні і жовтні відбудуться наради, на яких будуть визначені заходи, що потрібно провести для максимального збалансування системи енергозабезпечення області. Обговорили питання готовності роботи закладів освіти в осінньо-зимовий період, забезпечення військовослужбовців, які перебувають на лікуванні у Луцькому військовому гарнізонному госпіталі, соціальний захист сімей загиблих та учасників АТО.

Володимир Гунчик подякував міському голові Миколі Романюку, який навіть у час фінансової скрути приділяє належну увагу ремонту доріг. “У Луцьку відбувається не тільки ямковий ремонт вулиць, а цілісне відновлення дорожнього покриття та тротуарів і переходів”, ­ - сказав голова облдержадміністрації. Володимир Гунчик також попросив Миколу Романюка надати приміщення для координаційного Центру роботи з сім'ями військовослужбовців, де спільно працюватимуть представники громадських організацій, влади та волонтери. Також дав доручення відповідним службам і управлінням, які необхідно виконати протягом наступного тижня.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Юні тернопільські ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ