В Луцьку працівники товариства “М.Ж.К.” проводять ремонт внутрішньобудинкових мереж та електрощитків

В Луцьку працівники товариства “М.Ж.К.” проводять ремонт внутрішньобудинкових мереж та електрощитків

09.09.14 13:01 0 713
Житлово-комунальні підприємства міста щоденно працюють над тим, щоб підтримувати житловий фонд міста у належному стані. Робітники постійно проводять роботи з ремонту покрівлі, під'їздів, здійснюють косіння газонів, прибирання прибудинкових територій, профілактику та заміну внутрішньобудинкових мереж тощо.

Товариство “М.Ж.К.” теж працює над вирішенням цих завдань. Зокрема, його працівники провели ремонт внутрішньобудинкових мереж та електрощитових на площадках у під'їздах на проспекті Соборності, 32 б, 34.

Крім того, аби попередити виникнення корозії газової труби біля будинку на проспекті Соборності, 1, проведено її фарбування.

Проводить товариство “М.Ж.К.” активну роботу щодо підготовки внутрішньобудинкових мереж до роботи у опалювальний період. Через зношеність систем у зимовий період часто трапляються різноманітні аварійні ситуації. Тому, аби під час пориву на трубопроводі можна було вчасно перекрити подачу теплоносія, проводиться профілактика запірної апаратури систем опалення та елеваторних вузлів. Такі роботи проведені у 57 будинках, які перебувають на обслуговувані у товариства “М.Ж.К.”.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина прийматиме ...
Наступна новина: Рятувальники ДСНС України ...

КОМЕНТАРІ