Волинська область: за минулі вихідні рятувальники ліквідували 5 пожеж

Волинська область: за минулі вихідні рятувальники ліквідували 5 пожеж

09.09.14 09:04 0 803
6 вересня о 15:50 у селі Промінь Луцького району через несправність газового опалення загорівся дерев’яний житловий будинок. Ліквідовували пожежу працівники державних пожежно-рятувальних частин №1 та №2 з обласного центру. Однак через пізнє повідомлення, на час ліквідації пожежі, вогонь знищив 80% будівлі.

Наступного дня о 5:19 у селі Раків Ліс Камінь-Каширського району внаслідок необережного поводження з вогнем спалахнула дерев’яна господарська споруда. На місце події прибули рятувальники державної пожежно-рятувальної частини №8 міста Камінь-Каширський та місцева пожежна команда села Видерта, які разом менше ніж за півгодини загасили полум’я.

О 9:15 надійшло повідомлення, що у селі Підгайці Луцького району горить дерев’яна господарська будівля. За 8 хвилин рятувальники державної пожежно-рятувальної частини №1 міста Луцька прибули ліквідовувати пожежу, яка виникла через необережне поводження з вогнем власника. Вогнем знищено 1 тонну сіна.

Цього ж дня у селі Лобна Любешівського району внаслідок дитячих пустощів з вогнем загорівся дерев’яний оберіг з сіном. Гасити пожежу прибули працівники державної пожежно-рятувальної частини №12 та місцева пожежна команда села Залізниця, які ліквідували полум’я.

Також о 22:35 до чергового пункту служби «101» міста Володимир-Волинський поступило повідомлення про пожежу квартири на другому поверсі в 5- поверховому будинку. На місце події оперативно прибули місцеві рятувальники державної пожежно-рятувальної частини №7 у складі двох відділень. Однак загорання вхідних дверей квартири мешканці будинку ліквідували самотужки ще до прибуття пожежних підрозділів.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Повз Землю пролітає ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ