Ірина Сех побувала на мистецькому заході "Україно, знай своїх героїв!" у Підкамені та Лешневі

Ірина Сех побувала на мистецькому заході "Україно, знай своїх героїв!" у Підкамені та Лешневі

09.09.14 08:45 0 857
7 вересня 2014 року в селищі Підкамінь та селі Лешнів на Бродівщині за підтримки народного депутата України від ВО "Свобода" Ірини Сех відбувся захід "Україно, знай своїх героїв!". Цей мистецький проект відбувається під орудою заслуженого артиста України свободівця Романа Ковальчука. На запрошення Ірини Сех захід відвідав герой АТО, десантник 80-ої аеромобільної бригади Збройних сил України Андрій Курдибан, який щойно повернувся з фронту.

Із піснями та текстами на патріотичну тематику перед громадою виступили заслужений артист України Роман Ковальчук, народні артисті України Остап Стахів та Степан Степан, оперні солістки Оксана Нагай та Діана Піпаш.

"Саме українська пісня, патріотична пісня, яка століттями лунала у серцях українців, дозволяла у найскрутніші моменти вітчизняної історії відважно боротися за свою незалежну, соборну державу. І саме зараз ця пісня піднімає дух кожного з нас, і я вірю, що ми вийдемо переможцями у двобої із кремлівською ордою", – наголосила Ірина Сех.

Зі сцени Ірина Сех назвала імена місцевих мешканців, які відстоюють територіальну цілісність України у зоні АТО, і подякувала матерям, які виховали справжніх патріотів. Це Мар'ян Саква, Дмитро Троцький, Михайло Скробач, Михайло Хрущ, Андрій Гудима, Іван Гармідер, Ігор Федорович, Василь та Петро Бочелюки, Михайло Ковальчук, Мар'ян Любунь, Волоидмир Цінцірука. А десантник Андрій Курдибан, який тривалий час воював у найгарячіших точках, зокрема обороняв Луганський аеропорт, подякував своїм краянам, усім небайдужим та зокрема Ірині Сех за молитви і підтримку. Як відомо, Ірина Сех клопотала перед найвищим керівництвом держави, аби бійців 80-ої бригади, яка зазнала великих втрат і тривалий час героїчно боролася в АТО, бодай на якийсь час відпустили додому.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У тернопільських ...
Наступна новина: Повз Землю пролітає ...

КОМЕНТАРІ