Тернопільські лікарні надають медичну допомогу жителям інших населених пунктів

Тернопільські лікарні надають медичну допомогу жителям інших населених пунктів

09.09.14 14:53 0 712
Хворі з інших населених пунктів області отримують необхідне лікування у медичних закладах Тернополя, зокрема в опіковому відділенні, інфекційному, хірургічному, травматології, гематологічному і т.д. Лише за перше півріччя цього року на лікування жителів області у лікарнях Тернополя витрачено більше 5 мільйонів гривень.

За даними, наданими відділом охорони здоров’я та медичного забезпечення Тернопільської міської ради, за минулий рік необхідне лікування пройшли понад 4,5 тис. жителів області, а за півроку 2014 року – понад 2,5 тис. осіб. Вони перебували на лікуванні у міській лікарні швидкої допомоги, міській лікарні №2 та №3, а також у дитячій лікарні. Загалом, за півтори роки на їх лікування витрачено більше 15 мільйонів гривень.

Також у міських лікувально-профілактичних закладах організовано надання медичної допомоги членам АТО. Адже головних лікарів міста міський голова Тернополя Сергій Надал зобов’язав забезпечувати безкоштовним кваліфікованим лікуванням членів АТО. Усю необхідну допомогу вони будуть отримувати на базі комунальної лікарні №3.

Зазначимо, що відділ охорони здоров’я та медичного забезпечення надіслав також клопотання керівникам приватних медичних клінік міста, щоб вони надавали безкоштовні медичні, ортопедичні та реабілітаційні послуги членам АТО.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Луцьк: на вулицях міста ...

КОМЕНТАРІ