На Тернопіллі формують список постраждалих на Майдані для надання допомоги

На Тернопіллі формують список постраждалих на Майдані для надання допомоги

09.09.14 14:16 0 771
Набув чинності наказ МОЗ України № 597 «Про формування переліку осіб, які отримали тяжкі тілесні ушкодження під час участі у масових акціях громадського протесту, що відбулися у період з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року».

Відповідно до наказу структурні підрозділи з питань охорони здоров'я обласних та деяких міських державних адміністрацій щомісяця до 15 та 30 числа мають надати до Головного бюро судово-медичної експертизи МОЗ України інформацію про таких осіб разом із копіями результатів судово-медичної експертизи.

Про це повідомили в прес-службі Міністерства охорони здоров`я України.

На основі зазначених даних Головне бюро судово-медичної експертизи формуватиме перелік осіб, які отримали тяжкі тілесні ушкодження під час участі у масових акціях громадського протесту. До 5 і 20 числа кожного місяця подаватиме цей список та результати експертизи до МОЗ України.

Зі свого боку МОЗ України повинен погодити перелік постраждалих з Міністерством соціальної політики України, Міністерством внутрішніх справ України та Міністерством оборони України і подати його до Мінсоцполітики України для призначення виплати одноразової грошової допомоги.

Нині МОЗ України вже передало на погодження пакет необхідних документів для призначення грошової допомоги 47 учасникам протестних акцій.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ