У Слов'янську відбулася чергова ротація хмельницьких працівників ДАІ

У Слов'янську відбулася чергова ротація хмельницьких працівників ДАІ

10.09.14 10:13 0 706
Начальник управління ДАІ УМВС України в Хмельницькій області Дмитро Кийов особисто супроводив у зону проведення антитерористичної операції 15 своїх підлеглих, які мають замінити на бойовому посту колег, котрі уже місяць забезпечують правопорядок у Слов‘янську.

— Хотів особисто переконатися у яких умовах живуть мої працівники, чи вистачає їм харчування, чи справляються з поставленими завданнями. Сидячи у кабінеті на відстані, цього неможливо зробити, тому і намагаюся кожну ротацію проводити особисто, адже я несу відповідальність за кожного з них, — говорить Дмитро Володимирович.

Зустріч колег була теплою. Ті, хто щойно приїхав з дому, розповідали про новини з малої Батьківщини, а ті, які уже місяць несли службу у небезпечній зоні, ділилися особливостями служби та хитрощами виживання.

На завершення короткої зустрічі бійці спільними зусиллями накрили нехитрий обідній стіл. Ділилися, хто чим мав. Хтось ніс шматок купленої в магазині ковбаси, а хтось — привезеними з дому домашніми стравами.

Працівник ДАІ з Шепетівки Сергій Шимчук несе службу в зоні АТО уже вчетверте. Цього разу він залишився в Слов‘янську старшим групи хмельничан. Каже, інакше і бути не може, адже його син уже кілька місяців воює за Україну десь під Луганськом. У такій ситуації соромно батькові сидіти вдома у комфорті, коли рідна дитина ризикує життям у боротьбі за майбутнє країни.

Про своїх підлеглих, які несуть службу у зоні АТО Дмитро Кийов розповідає з особливою гордістю. Адже про них у Слов‘янську відгукуються лише позитивно, причому, як військові, так і колеги з інших областей та місцеві мешканці.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Тартаківський сольник

КОМЕНТАРІ