У Хмельницькому правоохоронці затримали двох юнаків, які посеред ночі трощили вітрини російських банків

У Хмельницькому правоохоронці затримали двох юнаків, які посеред ночі трощили вітрини російських банків

10.09.14 12:53 0 596
До чергової частини Хмельницького міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що у центрі міста невідомі особи б'ють вікна в російських банках. На місце події одразу прибули працівники міліції, які затримали хуліганів «на гарячому».

Затриманими на місці скоєння злочину виявились хлопці 1994 та 1996 років народження, мешканці районів, які межують з обласним центром. Під час поверхневого огляду в юнаків вилучили дві маски із прорізами для очей та кастет. Вилучені речі направлені в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр для проведення експертизи. Також на місці скоєння злочину правоохоронці вилучили каміння, яким підозрювані і пошкодили вікна.

Міліціонери з'ясували, що молодики діяли за попередньою змовою і заздалегідь готувалися до вчинення протиправних дій.

Відомості про правопорушення слідчі Хмельницького МВ УМВС України в Хмельницькій області внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України — хуліганство. Відповідно до санкції статті парубкам може загрожувати обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ