Артисти влаштували концерт для військових на Яворівському полігоні

Артисти влаштували концерт для військових на Яворівському полігоні

10.09.14 09:53 0 642
Вчора, 8 вересня, на Яворівському полігоні для особового складу 24-ї механізованої бригади відбувся концерт, який ініціювали знані українські артисти – переможець телепроекту «Голос країни» Павло Табаков, скрипаль-віртуоз Олександр Божик та співачка Ірина Федишин. Також у заході взяли участь понад два десятки маленьких вихованців дитячої студії балету Ірини Мазур «Життя» «Смайлики».

Про це повідомили організатори заходу.

Концерт, який тривав понад годину, став для військових справжнім сюрпризом: тут, на полігоні, де чи не цілодобово звучать автоматні черги і залпи гармат, музику почуєш вкрай рідко. Відтак слухачами стало кілька сотень бійців. Вони залюбки слухали артистів, підспівували їм і щедро нагороджували їх оплесками. А після виступу ще довго не відпускали Табакова, Божика та Федишин – фотографувалися, брали автографи, просто спілкувалися. Цікаво, що автографи артисти ставили прямісінько у військових квитках або ж навіть на ременях від автомата.

А дитяча студія балету Ірини Мазур «Життя» «Смайлики» підготувала для військових оригінальний флеш-моб: під пісню у виконанні Ірини Федишин «Долоньки» діти залишали на білому полотні синьо-жовті відбитки своїх долонь, а також заохочували робити це бійців. Мужні чоловіки із дитячою безпосередністю долучилися до флеш-мобу «Майбутнє України». Готова картина, яку малюки залишили на пам’ять 24-ій бригаді, символізує єдність поколінь і вдячність молодого покоління українців усім захисникам України.

«Такі концерти нам потрібні. Щодня ми посилено тренуємось. Є певне психологічне напруження, яке необхідно подолати. Але у будь-яку мить ми готові стати на захист нашої країни. Саме для цього опановуємо володіння зброєю і технікою, відновлюємо бойові навички особового складу, який призваний із запасу та військового резерву. Ми відчуваємо підтримку нашого народу і розуміємо, що як ніколи, люди потребують нашого захисту і наших упевнених дій», – сказав т.в.о. заступника командира бригади з роботи із особовим складом майор Ігор Циганко, інформує регіональний медіа-центр МО України (м. Львів).

Наприкінці концерту військові разом із артистами виконали гімн України. А представник командування бригади нагородив гостей грамотами за організований культурний захід.

Зазначимо, 9 вересня, о 15:00 Павло Табаков, Олександр Божик, Ірина Федишин і «Смайлики» дадуть ще один концерт для українських військових – у частині внутрішніх військ 3007 міста Золочева Львівської області (вул. Січових Стрільців, 2). Ведучий концерту – один з його співорганізаторів Віталій Човник.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ