Волинь: громадськість області продовжує надсилати кадрові пропозиції на посади структурних підрозділів ОДА та керівників райдержадміністрацій

Волинь: громадськість області продовжує надсилати кадрові пропозиції на посади структурних підрозділів ОДА та керівників райдержадміністрацій

10.09.14 15:05 0 650
Громадськість області продовжує надсилати кадрові пропозиції на посади структурних підрозділів ОДА та керівників райдержадміністрацій. Нещодавно отримано низку нових звернень щодо тих чи інших кандидатур. Зокрема, на вакантну посаду заступника начальника управління світи і науки ОДА претендує Людмила Плахотна, її кандидатуру запропоновано начальником вищезгаданого управління Валентиною Загревою. Людмила Плахотна нині працює начальником відділу кадрів вищої освіти та виховної роботи управління.

На адресу облдержадміністрації надійшов лист від директора ПП «Мале підприємство «Інтер'єр», Олега Грома. Він підтримує призначення керівником Любомльської РДА Андрія Півнюка.

Водночас, представники спортивного активу Волинської області у своєму зверненні закликають голову ОДА не призначати на посаду начальника управління у справах молоді та спорту Олексія Сорокуна та наводять ряд фактів з його попередньої діяльності, що будуть перевірені компетентними органами.

Депутатський корпус Ратнівської районної ради звернувся з проханням залишити на посаді голови РДА Ларису Цепух.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Рівненщина: за «круглим ...

КОМЕНТАРІ