На обговорення громадськості пропонуються чергові кандидати на посаду начальника ГУ Міндоходів та зборів України в області

На обговорення громадськості пропонуються чергові кандидати на посаду начальника ГУ Міндоходів та зборів України в області

10.09.14 12:25 0 747
На адресу обласної державної адміністрації продовжують надходити кадрові пропозиції кандидатів на посади керівників структурних підрозділів ОДА та керівників райдержадміністрацій.

Так, територіальне відділення ВГО «Асоціація платників податків України» у Волинській області пропонує призначити керівником ГУ Міндоходів та зборів України в області Віталія Чуя, який на виконує обов'язки начальника цього управління.

У свою чергу, облдержадміністрація на цю посаду пропонує призначити Петра Івасишина. Нині він працює на посаді начальника управління доходів і зборів з фізичних осіб Головного управління Міндоходів у Волинській області. Окрім того, Петро Івасишин має значний досвід роботи в правоохоронних органах та на керівних посадах у сфері оподаткування.

Просимо до облдержадміністрації надсилати свої пропозиції щодо претендента на посаду керівника вищезазначеного управління.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області в ...
Наступна новина: Ні Війні\Нет Войне

КОМЕНТАРІ