Розпочалася підготовка до проведення позачергових виборів народних депутатів України

Розпочалася підготовка до проведення позачергових виборів народних депутатів України

10.09.14 09:30 0 703
Під час шньої оперативної наради заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич звернув увагу присутніх на підготовку до проведення позачергових виборів народних депутатів України. Він нагадав, що Президент України Петро Порошенко підписав відповідний Указ.

Так, голосування відбудеться 26 жовтня цього року. Юрій Вербич наголосив, що завдання міської влади забезпечити належні умови для проведення волевиявлення громадян. Він зауважив, що розпорядженням міського голови закріплено представників виконавчих органів міської ради, комунальних підприємств та установ відповідальними за здійсненням контролю за належним матеріально-технічним забезпеченням виборчих дільниць, розташованих на території міста Луцька. За його словами, вони мають до 20 вересня та 10 жовтня зустрітися з керівниками установ, де будуть розміщені виборчі дільниці, та з'ясувати усі проблемні питання.

Заступник міського голови, керуючий справами виконкому зауважив, що необхідно створити умови для нормального функціонування дільничних виборчих комісій.

Також Юрій Вербич зауважив, що розпорядженням міського голови визначено місця для розміщення матеріалів передвиборчої агітації. Тому він закликав представників комунальних служб слідкувати, аби вони перебували у належному стані.

Крім того, за його словами, 26 жовтня відбудуться й проміжні вибори до обласної ради у виборчому окрузі № 38.

Заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич закликав усіх поставитися відповідально та зробити все, аби вибори відбулися на належному рівні.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ