Волинські оперативники затримали чоловіка, який збував сильнодіючі лікарські засоби через Інтернет

Волинські оперативники затримали чоловіка, який збував сильнодіючі лікарські засоби через Інтернет

10.09.14 11:36 0 633
Тепер спритникові загрожує до десяти років позбавлення волі.

Співробітники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України у Волинській області отримали інформацію про те, що тернополянин через всесвітню мережу продає заборонені для ввезення на територію України сильнодіючі засоби.

Оперативники встановили, що 23-річний молодик розробив цілу злочинну схему. Хлопець зареєструвався під чужим ніком у соціальній мережі. Використовуючи цей аккаунт, спритник продавав сильнодіючі лікарські засоби «Метандієнон» і «Нандролон».

Перевіряючи отриману інформацію, правоохоронці за 7 тисяч гривень придбали у нього 5200 таблеток. Відповідно відомості про протиправну діяльність чоловіка були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Згодом за дорученням слідчого оперативники здійснили ще одну закупку сильнодіючих лікарських засобів «Метандієнон» (300 таблеток) та «Нандролон» (10 мл), а після цього навідалися до молодика із санкціонованим обшуком.

Під час проведення обшуку у квартирі зловмисника вилучили майже 132 тисячі пігулок та 117 флаконів заборонених препаратів.

– Затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 4 статті 321 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів) Кримінального кодексу України, – розповів виконувач обов'язків начальника ВБНОН УМВС України у Волинській області Володимир Костанюк. – Підозрюваному обрано міру запобіжного заходу у вигляді особистого зобов'язання. Санкція статті передбачає покарання від п'яти до десяти років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Львівській області із ...

КОМЕНТАРІ