Нетверезий волинянин влаштував дебош у нічному клубі

Нетверезий волинянин влаштував дебош у нічному клубі

10.09.14 16:57 0 625
Наряд ДСО, який прибув за викликом, не тільки вгамував чоловіка, а й доставив його до медичного закладу для надання кваліфікованої допомоги.

Близько четвертої години ранку до одного розважального закладу в Ковелі за сигналом «тривожної кнопки» вирушив наряд спеціального взводу групи затримання Ковельського міжрайонного відділу Державної служби охорони при УМВС України у Волинській області.

Перше, що побачили правоохоронці, - відсутність скла у вхідних дверях, рештками якого всипано підлогу при вході. Міліціонерів зустріли адміністратори та показали на нетверезого чоловіка, який продовжував докучати відвідувачам своєю зухвалою поведінкою.

Чоловіка заспокоїли та попросили вийти з нічного клубу. На вулиці з'ясувалося, що під час пошкодження скла вхідних дверей він отримав глибокий поріз. Тому міліціонери доставили затриманого до найближчого медичного закладу для надання кваліфікованої допомоги.

Після лікарні дебошира доставили до ковельського міського відділу міліції для складання адміністративного протоколу. Затриманим виявився 34-річний місцевий житель. У відділі міліції на нього було складено адміністративний протокол за статтею 173 (Дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

ВДСО при УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ