У Волинській області внаслідок ДТП постраждав велосипедист і пішохід

У Волинській області внаслідок ДТП постраждав велосипедист і пішохід

10.09.14 15:39 0 659
Обидві автопригоди трапилися у Луцьку.

Дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждав велосипедист, трапилася близько 13-ї години на перехресті вулиць Дубнівська – Карпенка-Карого. 34-річний водій, керуючи автомобілем «ДАФ», під час повороту праворуч допустив зіткнення з велосипедом, яким керував 35-річний лучанин. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження і госпіталізований у міську лікарню.

Близько 19-ї години вечора на вулиці Глушець 23-річний водій, керуючи автомобілем «Мерседес Е220», здійснив наїзд на 80-річного пішохода на нерегульованому пішохідному переході, внаслідок чого пішохід отримав тілесні ушкодження та доставлений у лікарню.

За даними фактами триває перевірка.

На жаль, статистика дорожньо-транспортних пригод за участю водіїв- велосипедистів вперто демонструє потребу бути уважнішими на дорозі як водіям двоколісного транспорту, так і автомобілістам. Найчастіше причинами дорожньо-транспортних пригод за участю велосипедистів є наїзд на велосипедиста при повороті праворуч (велосипедист їде прямо), збиття велосипедиста дверима при їхньому відкриті та ігнорування велосипедиста як повноправного учасника дорожнього руху.

Знання Правил дорожнього руху та передусім взаємоповага убезпечать від травмувань та нещасних випадків на дорозі.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові на фестивалі ...

КОМЕНТАРІ