Чернівецька область: за добу рятувальники ліквідували 3 пожежі

Чернівецька область: за добу рятувальники ліквідували 3 пожежі

10.09.14 16:58 0 662
8 вересня у Чернівецькій області сталося 3 пожежі, у двох випадках горіла господарська будівля. Так, у селі Тарашани Глибоцького району пожежа виникла в господарській будівлі. Складність пожежі полягала в тому, що в будівлі були дерев’яні конструкції, а всередині самої будівлі зберігалося сіно. Рятувальники смт. Глибока та місцеві пожежні охорони сіл Тарашани та Станівці, які прибули за місцем виклику, оперативно локалізували, а в подальшому ліквідували пожежу. Вогнем знищено 3 тонни сіна. Загальна площа пожежі склала 80 кв.м. Постраждалих немає.

Ще одна господарська будівля горіла в місті Сторожинець по вул. Некрасова. За лічені хвилини на місце події прибув черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 12 міста Сторожинець. Першочерговим завданням рятувальників було недопущення подальшого поширення вогню, адже поруч із господарською будівлею знаходилося 3 гаражі. Швидкому поширенню вогню також сприяло те, що стіни будівлі була дерев’яними. Бійці ДСНС локалізували пожежу у тих межах, у яких застали на момент прибуття. В подальшому небезпека була ліквідована. На пожежі знищено господарську будівлю. Вогнеборці врятували від знищення 3 гаражі. Загиблих та травмованих немає.

Під час ще однієї пожежі в селі Романківці Сокирянського району горіла літня кухня. Рятувальники міста Сокиряни та місцева пожежна команда села Романківці ліквідували пожежу.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Нетверезий волинянин ...
Наступна новина: На Тернопіллі борщівські ...

КОМЕНТАРІ