На Буковині конфлікт односельчан закінчився трагічно

На Буковині конфлікт односельчан закінчився трагічно

10.09.14 12:10 0 811
В кінці серпня у Путильському районі Чернівецької області трапилася неприємна подія. 25-річний місцевий мешканець, будучи напідпитку, близько півночі прийшов до бару. Молодик планував продовжити свій відпочинок.

Але в той же час у кафе односельці святкували хрестини. Зрозуміло, що непроханого, та ще й нетверезого гостя бачити на забаві не хотіли. Але той все поривався зайти всередину. Тоді декілька хлопців вивели його на вулицю та повернулися до зали.

Коли ж святкування завершилося, молодики із гостинцями поверталися додому. Однак, неподалік бару їх чекав ображений односельчанин, якого ті не пустили всередину. Між ними розгорілася словесна сварка. І тоді 18-річний хлопець вдарив пляшкою по голові свого опонента. Останній одразу ж втратив свідомість. Його госпіталізували до центральної районної лікарні. За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, - розповів начальник Путильського райвідділу Петро Токар.

Впродовж 10 днів молодик так і не прийшов до тями, а 7 вересня помер. Тіло хлопця направлено на проведення судово-медичної експертизи. Міліціонери перекваліфікували кримінальне правопорушення на ст. 125 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ