В Чернівецькій області працівники ВДСО встановили особу кривдника таксиста

В Чернівецькій області працівники ВДСО встановили особу кривдника таксиста

10.09.14 08:03 0 754
Днями близько 3:00 від оператора пульта спостереження Відділу до наряду СПГЗ «Старе місто» надійшло повідомлення, що працівник служби таксі потребує допомоги.

Наряд у складі молодшого інспектора, прапорщика міліції Сергія Безуса та міліціонера-водія, старшини міліції Олександра Марценюка негайно виїхав за вказаною адресою.

Прибувши на місце виклику, до правоохоронців звернувся 37-річний таксист та повідомив, що із розважального закладу вийшов невідомий йому громадянин та побажав замовити машину. Але оскільки молодик був у нетверезому стані, працівник таксі йому відмовив. Після чого незадоволений клієнт побив водія та пошкодив транспортний засіб.

Дотримуючись заходів особистої безпеки, наряд міліції встановив особу 24-річного зловмисника та передав його слідчо-оперативній групі Першотравневого РВ УМВС України в Чернівецькій області, яку викликали на місце події.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області

(за матеріалами ВДСО при УМВС)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: малими та ...
Наступна новина: Перший Гуцульський ...

КОМЕНТАРІ