В Закарпатській області мукачівські правоохоронці також сіли за парти

В Закарпатській області мукачівські правоохоронці також сіли за парти

10.09.14 08:55 0 812
У мукачівських правоохоронців розпочався навчальний рік у системі службової підготовки. Перше заняття, присвячене темі змін до законодавчої бази щодо тактики дій у зоні АТО, правам людини та інше, розпочав куратор міськвідділу з УМВС області полковник міліції Валерій Шнуренко.

Вересень – початок навчального року не тільки для школярів. Восени розпочинають навчання в системі службової підготовки також працівники міліції. Службова підготовка для правоохоронців міськвідділу – це систематичні заняття з різних дисциплін, метою яких є підготовка правоохоронців до успішного виконання оперативно-службових завдань.

Поряд з теорією, якою відмінно повинен володіти працівник міліції, фізична, медична, психологічна підготовка – так само невід`ємні складові навчання. Цього року, зауважив полковник міліції Валерій Шнуренко, особлива увага буде звертатись на навички поводження з різними видами зброї. По завершенню навчального процесу кожен з працівників міліції має скласти заліки із зазначених дисциплін.

Звертаючись до присутніх, Валерій Шнуренко зауважив, що робота в органах внутрішніх справ вимагає систематично підвищувати свій професійний рівень знань, знати всі зміни в законодавчій базі, адже в нелегкій роботі правоохоронців не повинно бути помилок. Особливо тепер, в умовах неоголошеної війни.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: З оплесками і вигуками ...

КОМЕНТАРІ